Nejnovější recenze ze sekce Zahradní krby
- Jednoduché sestavení dílů
- Pevná konstrukce
- Udící a grilovací topeniště dostatečně velké
- Skvěle vybavený krb
Kvalitní zpracování krbu. Jsem rád, že jsem zde nakoupil, komunikace s personálem perfektní, doprava taktéž skvělá. Mohu všem tento krb (i firmu) 100% doporučit.
Maximální spokojenost.
V pohodě
Gril je hezký i funkční, jen rošt na dřevo má příliš veliké mezery. Je nutné dát pod něj ještě cokoli s hustou mřížkou aby veliké kusy nepropadávaly hned do popelníku.
- hezký design
- Nepřesnosti odlitku, nutno dodělat doma, výrobek pro kutily
Buschbeck Cortina šedý beton
Přidáno: 17. července 2023
(naposledy upraveno 17. července 2023)
Zakoupeno v Avenberg.cz
Přišla jenom polovina,nábytek a zakrývací plachta ne !!!!
- Sestava zahradního krbu proběhla perfektně dle návodu. Cena odpovídá kvalitě. Krb je umístěn v okrasné zahradě, líbí se všem členům v rodině i sousedům, jsem velmi spokojen, všem doporučuji.
- O žádné nevýhodě nevím.
Sestavení krbu je brnkačka, jen to chce čtyři opravdu (opravdu!) velmi silné ruce. Zase s tím krbem ale jen tak nic nehne. :-D
- pěkný atraktivní vzhled
- díly nelícují, bez brusky nesestavíte - silné "otřepy" na hranách
- po sestavení zjistíte, že grilovací rošt je po nasunutí šikmo - důvod: protilehlé boční díly třídílné žáruvzdorné vložky (6) nejsou stejné !!!
Atraktivní vzhled krbu, ale nepříjemný pocit z řemeslného zpracování budí rozpaky . Není divu, že u výrobku zakoupeného 23. 5. 2023 za 4.999 Kč byla po měsíci v rámci "akčních" slev dne 23. 6. 2023 cena snížena o 1.000 Kč (20%) na 3.999 Kč. ???!!!???
PS: výrobek bych doporučil, ale s výhradami
- Včera sestaveno a hned vyzkoušeno, zatím plná spokojenost
Počítejne s tím, že k sestavení je dobré být ve čtyřech silných lidech.
- Vypadá pěkně
- Tenký materiál
Plech použitý na výrobu je hrozně tenký pomalu to promáčknu prstem
- Montáž byla jednoduchá a mohla být, i přes určitou váhu, provedena jednou osobou.
Zatím jsem nevyzkoušel všechny možnosti, ale s tím, co jsem vyzkoušel, jsem plně spokojený.
- zatím není sestaven
Dnes jsem ho sestavil a dalo to dost práce.Komponenty jsou dost pokroucené(patrně vyndané z formy brzo)a musejí dost podkládat.Práce trvá dost dlouho a u základního spodního dílu by neškodilo mít vybrání pro následující díl.Po vzhedové stánce nemám připomínek.
Avenberg Ontario 100ZA05028 černý
Přidáno: 21. května 2023
(naposledy upraveno 23. května 2023)
Zakoupeno v Avenberg.cz
Pomačkaný . pouze na okrasu
Drahá a nekvalitní pitomost. Díly nepasují, sestavit podle návodu nelze. Kvalita příšerná. Nekažte si jméno a neprodávejte tuhle nesolidní čunárnu.
- rychlost
Krásný krb, skládání bez problémů, všechno krásně lícuje.
Při stavbě doporučujeme místo dvou lidí alespoň tři. Je opravdu hodně těžký.
Splnil mé očekávání.
Zobrazuji 21 - 40 ze 213 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...11 Další »