Nejnovější recenze ze sekce Zahradní krby
- OK
- Zajímavá rustikální dekorace do zahrady
- Okamžitě zapůsobí a zaujme svým vzhledem.
- Vzhledem k tomu, že se jedná o německý výrobek dalo by se předpokládat precizní výroba, ale zde tomu tak úplně není.
- Litinové díly těsně na sebe nepřiléhají, vrtané otvory úplně nesedí a ani kovové doplňky nesedí podle mých představ strojaře.
- Nezačištěné přelitky a otřepy na litinových odlitcích
- Postranní úchopy jsou přichyceny jedním šroubem a díky tomu, že díl nedoléhá dochází k snadnému protáčení úchopů. Nevím jestli to je vada v konstrukci, nebo původní konstrukční návrh uvažoval např. že rošt bude z litiny a nyní je rošt a další komponenty jsou z plechu, ale úchopy jsou v podstatě jen dekorace, nefunkční díky rozložení těžiště. Zkrátka za úchopy nelze ohřívač přemísťovat, což může být dost podstatný problém.
- Docela je nesmyslně umístěna samolepka s identifikačními na vnější straně dílu plechového krytu. Velice účinné lepidlo na samolepce lze odstranit jen technickým benzinem, ale při tomto odstraňování lepidla zjistíte, že bronzovou patinu na dílech pomocí benzinu odstraňujete také..
Když jsem se rozhodoval zda-li doporučit či nedoporučit, tak jsem záměrně nezvolil žádnou z variant a jen popsat první zkušenost při sestavování ohřívače. Pokud si někdo potrpí na precizní výrobek , tak tady ho nenalezne, pokud převládne touha po estetickém doplňku, tady ho má.. Funkčnost ohřívání nebyla zatím odzkoušena.
- Prvním krb Norman nám dobře sloužil přes 20 let a asi se dal ještě opravit, ale nakonec jsme koupili nový s udírnou.Jsme maximálně spokojení, všem doporučujeme.
hodně betonových otřepů, drobné nepřesnosti spojovaných dílů
- hezký a účinný. Krásně táhne kouř a vytápí místnost
- maso se rovnoměrně ugrilovalo
spokojenost
- Nejvíce jsembyl spokojen s cenou a i s komunikací s obchodem.
- nedorazilo
- Špatně opracování, díly nepasuji na sebe
- pohodové grilování
Lehce sestavitelné, dekorativní a účelné zároveň.
Přehledná montáž, snad bude v budoucnu fungovat tak jak je inzerovano. ještě jsme v něm netopili.
Je takový, jaký jsem si přála, jsem spokojená
- kvalita zpracování
- vyletování jisker, možno řešit dokoupením mřížky
Po prvním grilování už nefunguje motůrek
Jsem spokojena, tento typ mi vyhovuje
Stabilní,hezké,kromě uživatelské hodnoty zajímavý prvek v zahradě....
- snadná montáž, příznivá cena
- zatím žádná nezjištěna
Zatím žádná zkušenost,jelikož ještě není uveden "do provozu".
Zobrazuji 81 - 100 ze 213 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...11 Další »